Via Startersnet helpen wij startende ondernemers in contact komen met voor hen de beste businesspartners. Hiervoor maken wij gebruik van ons uitgebreid netwerk van kwaliteitsvolle experts en voeren wij constant gerichte (sociale) media campagnes om dit netwerk uit te breiden.

Wat biedt startersnet?

 

 

 

Wat is de “meerwaarde”?

Startersnet streeft ernaar startende ondernemers op een efficiënte en professionele manier bekend te maken bij méér dan 5.000 ondernemers in Vlaanderen, waardoor ze méér omzet kunnen genereren en sneller zullen groeien.

Met Startersnet bieden wij een interactief platform aan dat starters onderling koppelt en aan ervaringsdeskundigen, om sterker en beter te worden in hun vak en aan te tonen dat ze er niet alleen voor staan!
Via Startersnet helpen wij startende ondernemers groeien door intensief te netwerken en doeltreffende communicatiemiddelen in te zetten die Startersnet te bieden heeft.

 

Meer Waarden:Overtuigingen:
  • Open en transparante communicatie vinden wij zeer belangrijk
  • We hebben respect voor iedereen en elke mening
  • Wij staan garant voor een goede service en onthaal in een gemoedelijk sfeer
  • Een partner met 30 j. ervaring in B2B en B2C die meewerkt aan jouw toekomst!
  • Samenwerken biedt opportuniteiten
  • Netwerken loont!
  • Informatie en kennis delen is vermenigvuldigen
  • Samen groeien en elkaar ondersteunen is de drijfveer van Startersnet.

 

Wie ben ik?

In 1985 begon mijn carrière als zelfstandige.
Ik verkocht gedurende 20 jaar, zowel diensten als producten aan particulieren en aan handelaars.

Begeleiding van starters.

Van 2005 tot 2017 begeleidde ik startende ondernemers met het realiseren van hun droom en volgde ik hen
na de opstart van hun bedrijf nog 18 maanden op.

Problemen en valkuilen.

Tijdens de opvolging werd ik telkens geconfronteerd met steeds dezelfde problemen en tekortkomingen. Waaronder: administratie, marketingkennis, budgetbeheer en het werven van nieuwe klanten, de belangrijkste pijnpunten waren.

Het werd steeds duidelijker dat er nood was aan een budgetvriendelijke oplossing om starters te helpen groeien in hun business, om hun doel te bereiken.

Startersnet werd in het leven geroepen!  

Met dit initiatief en mijn uitgebreid netwerk van ervaringsdeskundigen, help ik startende ondernemers hun bedrijf in de kijker te plaatsen, leer ik hen netwerken en in contact komen met ervaren ondernemers om samen nieuwe opportuniteiten te creëren en dromen te verwezenlijken.

Samen groeien en elkaar ondersteunen is de drijfveer van startersnet!

Sonja Van Remoortere, oprichtster “startersnet”

 

 

Ervaringen

 

Als starter is het niet altijd simpel om aanwezig te zijn op netwerkevenementen. Dit door de dagelijkse drukte en opstart zorgen. Tot de dag dat ik Startersnet tegen kwam! Een eenvoudig online netwerk voor ondernemers. Al snel werd het voor mij duidelijk dat netwerken je zaak doet bloeien.

Startersnet is voor mij een handig platform voor starters die niet alleen weinig tijd hebben maar ook graag rendement zien.

Maiky Jolling – Webtex Media

 

 

Als starter moet je uw focus leggen op de groei van uw eigen zaak waardoor je voor sommige belangrijke onderdelen van het zakendoen geen tijd of expertise hebt.  De ondersteuning van een goed netwerk is daarbij zeer belangrijk.  Via startersnet heb ik reeds zeer leuke mensen ontmoet die mij helpen te groeien en ondersteunen waar ik het nodig heb.

Het is zo gemakkelijk om deze mensen te kunnen contacteren en vermelden dat je ook lid bent van Startersnet, de eerste deuren gaan alvast open om een nieuwe samenwerking te creëren en het maakt prospecteren naar nieuwe klanten super aangenaam!

Sofie Van Pelt – Boosted By Sofie

 

Als starter komt er heel wat op je af. Gelukkig kwam ook Sonja op mij af!
Via startersnet leerde ik mensen kennen om mee samen te werken en waarmee ik mijn plannen overleg.
De promoties via de site leverden me niet alleen nieuwe klanten maar zorgden er ook voor dat ik andere starters beter leerde kennen.

Het is fijn om via de promoties nauwer in contact te staan met andere starters!
Tenslotte zorgt de gratis informatie ervoor dat je net die nieuwtjes te lezen krijgt die nuttig zijn.
Startersnet heeft mijn start makkelijker gemaakt. Het was een stevige duw in de rug!

An Wens – anwens.be

 

Startersnet speelt subliem in op een behoefte van startende ondernemingen.

Het is een laagdrempelig platform dat starters de mogelijkheid geeft om hun product of dienst gratis in de kijker te zetten.

Bovendien wordt er door de initiatiefneemster Sonja Van Remoortere, constructief omgegaan met feedback om de site nog beter en gebruiksvriendelijker te maken. TOP initiatief, bedankt Sonja!

Ronny Van Baelen van www.u-o-s.be

 

“Startersnet vond mij… een gelukkig toeval en een open gesprek later bleek ik al meteen gelanceerd als copywriter. Het platform en de open sfeer eromheen scheppen vertrouwen en dat genereert duidelijk de beste werkconnecties.”

Kathleen Laverge – Copywriter

 

“Ik besliste vrij snel om partner te worden. Alvorens mijn pagina op startersnet afgewerkt was kreeg ik alvast een eerste aanbeveling.

Die heeft ondertussen al geleid tot 2 opdrachten op nog geen maand tijd!”

Martine Calluy – Destemeer